U bevindt zich hier: Startpagina > Particulieren > Complete verbouwingen

Complete verbouwingen

Indien u wilt gaan verbouwen dan heeft u aan Aannemersbedrijf VDS een goede partner. Wilt u graag een kleine aanpassing of een complete verbouwing? Bij ons bedrijf is dat geen enkel probleem. Wij komen vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Samen met u kunnen wij nog wat mogelijkheden en eventuele moeilijkheden met u doornemen, waar u zelf misschien helemaal niet bij stil gestaan heeft. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat voor uw werkzaamheden.
Wanneer u alle bouwspecialiteiten van Aannemersbedrijf VDS optelt, komt u tot de conclusie dat ons bedrijf ook complete verbouwingen voor onze klanten kunnen verrichten. Van vakkundig en verantwoord sloopwerk tot gedetailleerde afwerking met de mooiste kwaliteitsproducten. Wanneer u kiest voor Aannemersbedrijf VDS voor het uitvoeren van uw complete verbouwing heeft u alles in één hand. Bezoekt u hiervoor al onze pagina´s op deze internetsite!onder de rubriek Spacialisaties U kunt op deze manier al uw gewenste werkzaamheden overlaten aan één vertrouwd bedrijf.
Bij een grootschalige verbouwing komt vaak veel kijken. Denk hierbij aan de grondige renovatie van een oud huis of een uitbouw van uw woonkamer of serre. Naast alle denkbare afwerking bieden wij u advies en uitvoering van fundering, isolatie, metselwerk en dakbedekking. Maar ook al uw loodgieterswerk en elektra kunt u met aannemersbedrijf VDS regelen. Het grote voordeel dat u als klant heeft is dat de specialistische afbouw optimaal wordt afgestemd op de fundamenten van de verbouwing. Het voordeel van één vast, vertrouwd aanspreekpunt voor de klant spreekt voor zich!24 uurs storingsdienst klik hier