U bevindt zich hier: Startpagina > Particulieren > Keukens installeren

keukens Installeren

Een complete renovatie van uw oude keuken is geen doe-het-zelf klus. Naast het monteren van nieuwe kastdeuren, aanrechtblad en apparatuur is ook kennis nodig van gas, water, elektra en tegelwerk. De vakmensen van Aannemersbedrijf VDS hebben de benodigde kennis en ervaring in huis om als specialist een complete keuken renovatie snel, en goed uit te voeren.

Instalatie

Uw keuken, onze zorg!

De installatie van een keuken is nauwkeurig werk. Hiervoor is ervaring en vakmanschap nodig. Bij Aannemersbedrijf VDS werken wij uitsluitend met goed opgeleid en vakkundig personeel.

Ook een inbouwkeuken heeft veel specifieke installatie-eisen. Zowel op het gebied van het stellen en koppelen van kastwerk en werkbladen als het installeren van de apparatuur. De aanleg van gas, elektra, water en afvoer verrichten wij volgens de voorgeschreven veiligheids- voorschriften.

Renovatie

Van kleine ingreep tot nieuwe keuken

Naast het installeren van keukens is het bij Aannemersbedrijf VDS ook mogelijk om uw eigen keuken te laten renoveren.

Wilt u alleen een nieuw keukenblad, of moet de gehele keuken vernieuwd worden? Is de apparatuur verouderd of bent u uitgekeken op de kastdeuren?

Van kleine ingreep tot compleet nieuwe keuken: vraag ons om een advies op maat.

Verbouwing

Bouwen op ervaring

Wilt u niet alleen de keuken verbouwen, maar ook andere delen van uw huis? Bespreek het met de adviseurs van aannemersbedrijf VDS. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van keukens, maar hebben ook uitgebreide (ver)bouwervaring.

Een bijkeuken verbouwen tot keuken of het inbouwen van een (keuken) kastenwand? Wij denken graag met u mee.
24 uurs storingsdienst klik hier